Okategoriserade

Grät floder- Kände mig misslyckad

Här är jag, en vanlig tjej som precis fyllt 23 år. Jag har precis köpt tomt och ska bygga hus tillsammans med min sambo, som jag älskar super mycket. Vi har ett helt fantastiskt liv tillsammans. Jag har ett jobb som jag älskar med hela mitt hjärta, faktiskt två jobb. Men mitt liv har inte varit så här hela tiden, jag har absolut  inte varit den här tjejen hela tiden.
För 4år sedan satt jag hemma på min mammas trapp och grät floder för att jag kände mig så misslyckad. Hur skulle jag någonsin kunna få ett eget boende? Jag gick inte i skolan och jag jobbade inte. Vad skulle jag göra med mitt liv? Jag har ju inte ens en utbildning. Jag fick konstant frågan vad jag ville och hur det skulle gå till, jag hade aldrig något svar. Jag kunde verkligen inte se mig själv i en ljus, lycklig framtid. Det ända jag gjorde var att gråta och tycka synd om mig själv. Vem skulle jag bli? Alla dessa frågor som jag verkligen inte hade något svar på. Jag vet fortfarande inte vem jag kommer bli, men jag vet vem jag vill bli och vem jag strävar efter att bli.
Min stora förändring var när jag satt på trappen och en dag bestämde mig för att ta tag i saker i egna händer. Jag kunde inte sitta där på trappen och tro att saker skulle komma till mig. Nope i den här världen får man jaga saker som man vill ha. Det var precis vad jag gjorde. varje dag gjorde jag något, litet som stort, för att lista ut vad jag ville med mitt liv. Varje dag tog jag ett litet steg mot min ljusa, lyckliga framtid. Jag började föreställa mig ett liv där jag var lycklig. Jag slutade se saker som omöjligt och sist lärde jag mig att se mina möjligheter att bli och göra vad jag vill.
Nu står jag här 4 år senare med allt jag någonsin kunde önska mig. ❤️ ge aldrig upp, du är den enda som kan ta dig till dina drömmar. Så länge du tar ett litet steg närmare varje dag, så kommer du dit! ❤️ Du har kraften att ändra på DITT liv.
Love!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.