Okategoriserade

Hur känns det att flytta?

Hela mitt liv har kretsat kring den här flytten. Det känns som om stressen aldrig går över. För er som inte vet så har vi sålt vårt hus i Huddinge för att vi har köpt en tomt och ska bygga ett nytt hus i Svinninge.

På tomten i Svinninge så håller vi på att bygga ett gästhus på 42kvm, som vi ska bo i medans vi bygger det stora huset. Det finns bara ett litet problem och det är att vi har inget kök eller badrum där nu och vi flyttar dit den 15e december (!!). Jag tror att ni förstår stressen utan att jag ska förklara.

Jimmy fokuserar på att bygga klart huset och jag fokuserar på att packa ner det huset som vi ska flytta ifrån. Det är så sjukt mycket mer att packa än vad man tror. Jag räknade med 10 kartonger totalt, men nu börjar vi närma oss 20 och det är inte ens klart! Ska jag vara ärlig så tar mina kläder och skor upp 15 kartonger och då har jag inte ens packat allt.

Jag hoppas att vi hinner klart med allt i tid, jag tvekar, men hoppet finns kvar. Blir det inte klart så får vi bo på hotell eller hos min pappa under tiden. Så vi har en nödlösning, men hoppas inte att vi behöver ta den.

Så här ser ritningen på de stora huset ut, fast med fönster på sidorna (såklart) och det ska inte vara rött, utan typ vitt eller grått. Vad tycker ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.