Okategoriserade

Stressad så att jag börjar gråta

jag är så otroligt stressad.. den här dagen började PISS.  Bussarna vid oss är inställda pga att dom bygger om vägarna. Jag planerade att ta min cykel till en annan busshållplats men Jimmy har snällt ställt in den i ett förråd och råkar få med sig nyckeln… Jag springer ner till Bussen, håller på att dö på köpet.  jag missar bussen. Ringer Taxi 020, ingen bil ledig alls…. Ringer taxi Stockholm, dom kan komma om 10 min. 

Nu sitter jag i taxi och får betala 860 kr för att ta mig till mötet/intervjun och ändå kommer jag bli sen. Jag gråter av stress, det värsta jag vet är att bli sen. Jag får sån panik… nu får jag försöka lugna mig här innan ett viktigt möte. 

Love 

Ett svar till “Stressad så att jag börjar gråta

  1. Nathalie skriver:

    Usch vad jobbigt! Stress är bland det värsta som finns och även att komma försent. De är typ en fobi jag har! Är alltid för tidig till allt 😜 Hoppas dagen blir bättre! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.