Okategoriserade

Tittade på hus idag

Idag var jag iväg och kollade på en visning av ett hus som jag och Jimmy vill köpa, alltså ett hus som vi vill bygga på tomten. Jag blev väldigt positivt överraskad så vi bokade in ett möte med leverantören redan på tisdag morgon kl 8. Då ska vi åka till vår tomt och se hur huset skulle stå bäst där.

Det här huset är ett 1,5 plans hus på 180kvm. Det är 5 rymliga sovrum (man kan göra 6st om man vill). Det var en lyxig känsla och jag kände mig verkligen som hemma. Jag älskar de stora fönsterna och köksön. Jag älskar också att det är två vardagsrum och två badrum. Men själv vill jag ha huset i ljusgrått med svart tak. Hur snyggt? 

Vad tycker ni? Det är så himla svårt att välja vilket hus vi vill ha. 

Kram

2 svar till “Tittade på hus idag

  1. Ella skriver:

    Wooow, shit vad fint!!!

  2. Pewdiepie skriver:

    Skit snyggt, gillade det röda!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.